• Black Friday on täällä

Laadukkaimmat vaihtoautot Secto Vaihtoautoista.


Secto Vaihtoautot on osa kotimaista Secto Automotive-konsernia. Secton 5500 ensiluokkaista leasingautoa löytävät uudet käyttäjät Espoon Olarinluoman Vaihtoautotalon kautta. Jos unelma-autoasi ei löydy nyt, se on varmasti matkalla meille!

Palvelut

Auton osto

Secto Vaihtoautoista löydät kattavan valikoiman hyvin pidettyjä ja huollettuja työsuhdeautoja joiden koko huoltohistoria on Secto Fleet Managementin hallinnoima.

Auto on mittava investointi ja tärkeä työkalu jonka laadusta ja toimivuudesta jokainen ostaja haluaa olla mahdollisimman hyvin perillä. Secto Vaihtoautot realisoi suurimman kotimaisen yksityisomisteisen leasing-yhtiö Secto Leasingin autokantaa. Leasing-autot ovat pääsääntöisesti yhden yrityksen käytössä olleita, keskimäärin 4 vuotta vanhoja kohtuullisesti ajettuja valioyksilöitä joiden koko huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu. Myyjämme tietävät tarkalleen mitä ovat myymässä ja sinä saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi sekä allesi auton jonka laatuun voit luottaa.

Leasing-kaudelta palautuvien työsuhdeautojen lisäksi valikoimastamme löytyy kaiken ikäisiä vaihtoautoja laajalla hintahaitarilla. Asiakkaidemme autotarpeet ovat erilaisia ja tavoitteenamme on löytää oikea ratkaisu jokaiselle. Jos valikoimasta ei juuri nyt löydy sinulle oikean tyyppistä autoa ole rohkeasti yhteydessä myyjiimme: vaihtoautot kiertävät nopeasti ja sinun autosi saattaa vasta olla tulossa myyntiin. Parhaat yksilöt myydään ensin.

Auton myynti

Ovatko autotarpeesi muuttuneet ja pihalla seisoo ylimääräinen auto sitomassa pääomaa joka voisi olla tehokkaammassa käytössä muualla? Kysy meiltä ylimääräisen autokantasi suoraostotarjousta. Olemme kiinnostuneita erityisesti alle viisi vuotta vanhoista ja/tai alle 120 000 km ajetuista ajoneuvoista. Lähetä ajoneuvon/ajoneuvojen tarkemmat tiedot (rekisterinumero, kilometrit, tärkeimmät lisävarusteet, yleinen kunto) sähköpostilla osoitteeseen vaihtoautot@secto.fi niin olemme sinuun yhteydessä tai soita 020 792 4301.

Secto Leasing tarjoaa yrityksille myös ”sale and leaseback”-ratkaisua jossa yrityksen on mahdollista vapauttaa autokantaan sidottua pääomaa myymällä autokanta Secto Leasingille. Secto Leasing leasaa autokannan takaisin yritykselle. Tällöin kassaan vapautuu rahaa, autokannan tarkka kulurakenne on tiedossa etukäteen ja kulut ovat helposti budjetoitavissa. Kun autokannan hallinnointi on ulkoistettu Secto Leasingille yrityksen aikaa ja resursseja säästyy ydinliiketoimintaan. Lue lisää täältä. Voit myös olla suoraan yhteydessä leasing-myyntitiimiimme myynti@secto.fi tai 020 792 4300.

Auton rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme rahoitusratkaisuja useiden pankki- ja luottolaitosten tukemana. Kysy myyjiltämme rahoituspalveluistamme, etsimme tarpeitasi parhaiten vastaavan ratkaisun.

Velan lunastus

Vanha osamaksuvelka ei ole este auton vaihdolle. Voit vaihtaa autosi uuteen vaikka nykyisessä autossa olisi vielä osamaksuvelkaa jäljellä. Tällöin ostamme nykyisen autosi ja maksamme kauppahinnasta jäljellä olevan loppuvelan rahoitusyhtiöllesi. Jäljelle jäävä osuus voidaan käyttää valitsemastasi rahoitusratkaisusta riippuen esimerkiksi uuden auton käsirahana. Rahoitusratkaisusta riippuen uuden autosi kuukausittainen maksuerä voi olla jopa nykyistä autoasi edullisempi.

Vakuutukset

Ajoneuvo vakuutetaan luovutuksen yhteydessä toivomaasi vakuutusyhtiöön.

Leasing

Vaihtoautomyynnin lisäksi Secto Automotive-konserni tarjoaa joustavia leasing-palveluja kaiken kokoisille yrityksille. Leasingin ydinajatuksena on helpottaa autokannan kulujen budjetointia, vapauttaa pääomaa ja resursseja ydinliiketoiminnan pyörittämiseen ja luoda asiakkaalle kokonaiskustannussäätöjä järkeistämällä asiakkaan autokantaa ja siitä aiheutuvia kuluja. Myös käytettyjen ajoneuvojen leasaaminen on mahdollista.

Lisätietoa Secto Leasingistä täältä. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntitiimiimme myynti@secto.fi tai 020 792 4300.

Secto Vaihtoautot
vaihde: 020 792 4301
sähköposti: vaihtoautot@secto.fi
Olarinluoma 19
02200 Espoo
Suomen Vahvimmat Kauppalehden Menestyjäyritys 2017 Kauppalehden Kasvuyritys 2017